IMG_2038 (2).JPG
Soul2shine-Candyjulien
 

5185LoveYourselfHYLhogeresolutie.jpg

 

Deze transformerende 2,5-daagse workshop naar de bestsellers 'Je kunt je leven helen' en 'Gebruik je innerlijke kracht' van Louise L. Hay is een goede start om aan jezelf te werken of een verdieping van jouw proces. Louise Hay is een internationale autoriteit op het gebied van persoonlijke groei. Haar diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Louise Hay zegt: "Er is geen "magische oplossing" of "geheim proces" voorhanden om je gelukkig te voelen, maar wel een eenvoudige toolbox vol inspirerende inzichten en praktische oefeningen die je dagelijks kan gebruiken om een constante flow van positieve veranderingen te ervaren."

Jezelf accepteren en leren houden van jezelf is een belangrijk aspect van deze filosofie.

Het enige dat je nodig hebt, is een oprechte wens om jezelf te willen onderdompelen in deze filosofie om het effect aan den lijve te ervaren. Verder is jouw openheid en jouw bereidheid om praktische oefeningen te willen doen voldoende om gewenste veranderingen door te voeren.

 
 

Data & Inschrijven

download (1).jpg