IMG_2038 (2).JPG
Soul2shine-Candyjulien
 

Ik ben Candy Julien (°16/04/1987) en woonachtig te Maasmechelen.


Ik werk al 18 jaar als kapster en doe dit nog steeds graag. Ik hou ervan om mijn creatieve talenten hierin te uiten. Toch ontbrak er iets in mezelf. Toen ik zelf workshops begon te volgen werd het al snel duidelijk waar mijn hart en passie lag. Zo is Soul2shine geboren waarbij ik mensen wil helpen op hun pad met zowel mind, body en soul zodat deze in balans komen.

 
Ik ben opgegroeid in een disfunctioneel gezin met gescheiden ouders, waar ik me vaak alleen en onbegrepen voelde. Door omstandigheden moest ik al op jonge leeftijd heel zelfstandig en verantwoordelijk leren zijn. Daardoor werd een stuk van mijn kind-zijn afgenomen en voelde ik mij altijd een buitenbeentje.


Ik probeerde mijn weg in het leven te vinden. Zowel bij mijn ouders, als in relaties, als op financieel vlak heb ik heel wat klappen te verwerken gehad.

 

Zeven jaar geleden besefte ik dat ik niet 100% gelukkig was en dat ik dingen wou veranderen.
Zo ging ik op zoek naar mezelf en hetgeen wat mij blokkeerde om voluit te kunnen leven. Daarom begon ik aan een traject van diverse opleidingen en workshops.
Mijn eerste stap hierin was het lezen van het boek van Louise L. Hay 'Je kunt je leven helen' en ik schreef me vervolgens in voor de workshops, de jaartraining en uiteindelijk de Heal Your Life Teacher Training van Louise Hay. 


Persoonlijke groei is een constant proces waardoor ik steeds blijf investeren in zelfontwikkeling, waaronder mastermind trainingen, reiki, meditatie trainingen, NLP (neuro-linguïstisch programmeren) , relax kids en total life coach opleiding.
Meerdere mentors hebben mij begeleid tijdens een bijzondere maar mooie transformerende reis, die zowel mijn persoonlijk als professioneel leven veranderd heeft.


Het heeft mij zowel positiever als bewuster in het leven doen staan!
Ik voel mij nu krachtiger en gelukkiger dan ooit tevoren. Kortom, ik voel me opnieuw ‘verliefd’ op het leven!


Ik ben enorm dankbaar dat ik als coach nu mijn passie met de wereld kan delen en op mijn beurt iets terug kan doen om andere te helpen!
Ik wil mensen helpen ook hun kracht, geluk en liefde in het leven terug te vinden.

 

 

2015innerpeace1.jpg